Kehä

Kehältä uusi sinkku

Laitilan oma ylpeys Kehä –yhtye julkaisee singlen ”Rakkaus Ennen Muita” perjantaina 25. toukokuuta. Kappaletta on sen jälkeen saatavana kaikista digitaalisista musiikkipalveluista kautta internetin. Samassa yhteydessä kappaleesta julkaistaan myös video.

Single on esimakua syyskuussa julkaistavalta vielä nimeämättömältä kokopitkältä albumilta. Singlellä kuullaan tuttua ja raikasta Kehä soundia, mutta myös yhtyeen riveihin vuoden vaihteessa liittynyttä kitaristi Juho Laihiaa. Singlekappale on totutusti yhtyeen kitaristi Juha Isotalon sanoittama ja Isotalon sekä laulaja Eemeli Turpeisen yhdessä säveltämä.

– Tällä kertaa tietty askel totta kai ollaan otettu musiikillisesti jo senkin takia, että biisi on alusta loppuun tuotannollisesti oma. Eli käytännössä ollaan itse vastattu ensimmäistä kertaa lopputuotteesta ihan viimeiseen kitaran iskuun asti, kertoo Juha Isotalo.

Kehä avaa myös tämän vuoden keikkakauden heti sinkun ilmestymisen perään, kun bändi nousee lavalle 27.4. Laitilan jäähallilla samassa tilaisuudessa, jossa esiintyy myös Elastinen.

Tulevan albumin äänitysten ohessa yhtye keikkailee kesällä harvakseltaan. Kalenteriin on kuitenkin merkitty esimerkiksi Laitilan Karjuteltan keikka 12.6., Sydänkarin Soudut 12.7. ja Mynämäen Laurin markkinat 9.8.

https://ls24.fi/raumalainen/kehalta-uusi-sinkku