Sulttaani -single julkaistu!

Kehä on Laitilassa perustettu pitkän linjan yhtye, joka on elonsa varrella kehittynyt perinteisemmästä suomirockista kohti kitaravetoista poppia, ja kasvattanut ympärilleen uskollisen sekä alati kasvavan fanikunnan.
 
Nyt julkaistava Sulttaani on jatkumoa viimevuotiselle Setämies-singlelle, joka on saavuttanut Spotifyssa huikeat yli 650 000 kuuntelua ja sen videota on katsottu Youtubessa yli 115 000 kertaa.
 
“Olemme tehneet biisejä nyt tuottaja Topi Latukan kanssa kolmen biisin sykleissä, ja kevään sessioista puuttui vielä viime metreillä selkeä singlebiisi. Topi antoikin tehtäväksi raapia kasaan jatkumoa Setämiehelle, ja me tehtiin työtä käskettyä!”, kitaristi Juha Isotalo kertoo.
 
Uusi kappale saa seurakseen myös musiikkivideon, joka kuvattiin Eurassa erittäin idyllisessä Hinnerjoen Matkabaarissa, jonka toiminta on jatkunut samalla paikalla katkeamatta 1900-luvun alusta asti. Videon ohjasi ja tuotti Onni Vakkuri Lakea Film Companylta.
 
Viime vuonna julkaistulla Setämies-singlellään ensimmäistä kertaa uransa aikana Suomen Spotifyn top-200 listalle nousseella yhtyeellä on ollut takanaan hyvä vuosi musiikillisesti, kun kesäkuussa julkaistu Punaviinipuu-sinkku nousi valtakunnalliseen soittoon Yleisradiolla. Aikaisemmin julkaistu Rakkaus ennen muita -single on noussut myös kultakantaan, ja lähestyy Suomessa kultalevyn myöntämiseen vaadittavaa kahden miljoonan kuuntelun rajapyykkiä. Kehän tuotanto on kerännyt suoratoistopalveluissa yhteensä jo yli viisi miljoonaa kuuntelukertaa.
 
Ahkerasti keikkaileva yhtye on kiitelty live-esiintyjä, jonka musiikki on tavoittanut ihmisiä ympäri Suomea. Keikkoja yhtye tekee tänä kesänä useilla paikkakunnilla, ja kesän keikkakalenteri julkaistaan toukokuun puolivälin aikoihin.
 
Eemeli Turpeinen – laulu
Juha Isotalo – kitara
Juho Laihia – kitara
Rami Kettunen – rummut
Jaakko Kentta – basso
 
KEHÄ | INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY
 
 
 
MEDIALLE:
Lataa kuvat sekä Sulttaani (2:37) radiosoittoon täältä.
ISRC: FIKEH2300001
 
Säv & San Juha Isotalo & Juho Laihia
Sov: Kehä & Topi Latukka
 
Tuotanto: Topi Latukka
Miksaus: Jesse Vainio
Masterointi: Daniel Hagström
 
 
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jere Saajoranta
+358 45 237 7878
jere.saajoranta@gingervine.com
 
Ginger Vine Management & PR
www.gingervine.com