Setämies kehä

Kitaravetoista poppia soittava Kehä julkaisi uuden Setämies-sinkkunsa

Laitilassa vuonna 2008 käynnistynyt tarina yhtyeestä on kirjoittanut itseään mielenkiintoisin kääntein, kun alkuaikojen kitaravetoisesta rockmusiikista muutamien kurvien kautta kitaravetoiseksi popmusiikiksi suuntaansa kääntänyt yhtye on vuosien varrella saavuttanut uskollisen ja alati kasvavan fanijoukon.

Tänään julkaistu kappale Setämies toimii Kehän repertuaarissa positiivisella suomalaisella pop rock -poljennolla, joka houkuttelee kuulijaa laulamaan mukana.

”Tällaisten setämäisten ulkokuorienkin alla kuitenkin sykkii vielä ainoastaan tavallaan aikuinen mieli, ja silti sitä omaa arkista rooliansa rakastava tyyppi. Biisejä tehdessä on aina jokin ydinajatus tai tekstin pätkä, mikä määrittää koko teoksen suunnan. Tällä kertaa se oli selkeästi tuo biisin alku, missä se joka kodin perusarki laitetaan sanoiksi ’Mä olen talkkari, rakastaja, komentaja, renki’ ja niin edelleen. Siitä ajatuksesta kaikki yhtyeessä sai kiinni ja sen pohjalta lähdettiin työstämään kappaletta valmiiksi”, yhtye kertoo

Kappaleen musiikkivideolle liittyivät mukaan myös kansakunnan viralliset setämiehet, joiden Youtube-kanavan löydät täältä.

”Videon kuvaaminen oli taas pitkästä aikaa mukavaa toimintaa. Se, että Onni Vakkuri palasi meidän videoiden tekijäksi, oli sellainen luottamusta herättävä homma ennen kuin kuvaakaan oli kuvattu. Pystyttiin luottamaan siihen, että lopputuote on Kehän näköinen”, yhtye summaa.

Yleisön eteen reilut kaksisataa kertaa noussut yhtye on kiitelty live-esiintyjä. Yhtyeen musiikki on tavoittanut ihmisiä ympäri Suomea. Singlejä, albumeita ja EP-julkaisuja on myyty tuhansia ja musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluiden kautta reilusti yli kolme miljoonaa kertaa

Kehän tulevat keikat:
27.8.2022 Kukonkulma / Laila Nightclub, Laitila
5.11.2022 Bar M’uki, Uusikaupunki  

KEHÄ | INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY

MEDIALLE:
Lataa Setämies (3:03) radiosoittoon täältä.
ISRC: FIKEH2200002

SÄV: KEHÄ
SAN: JUHA ISOTALO, JUHO LAIHIA
SOV: KEHÄ, TOPI LATUKKA  

TUOTANTO: TOPI LATUKKA / Isolla Music
MIKSAUS: JESSE VAINIO / Isolla Music
MASTEROINTI: DANIEL HAGSTRÖM / Finnvox
(C) SOUNDFORM MUSIC 2022

Kansikuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jere Saajoranta
+358 45 237 7878
jere.saajoranta@gingervine.com

Heta Hyttinen
+358 40 581 7575
heta.hyttinen@gingervine.com

Ginger Vine Management & PR
www.gingervine.com